Vakbekwaam keimen of kaleien van uw gevels

Specialisten met Keim is dé vakman voor het Keimen of kaleien van uw gevels. Hiermee kiest u voor een strakke en duurzame afwerking voor een goede prijs.

Lees meer
Specialist in keimen en kaleien
Gratis kleuradvies
Komt langs op locatie
Collectieve korting

Onze diensten

Keim en kalei zijn dé materialen om uw buitenmuren fraai mee af te werken. Kiest u voor een duurzame en fraaie afwerking van de muren van uw huis of bedrijfspand? Ga dan voor het laten schilderen van uw buitenmuren met kalei of Keim.

Kaleien

Het kaleien van buitenmuren is een perfecte manier om uw pand of woning er mooi en goed onderhouden uit te laten zien.

Meer informatie

Keimen

Keim is een kwalitatief hoogstaande muurverf die gebruikt wordt voor het beschilderen van buitenmuren.

Meer informatie

Binnenverf

Onze geurneutrale binnenverf op mineraalbasis laat iedere ruimte er weer fris uit zien.

Meer informatie

Kaleien

Het kaleien van buitenmuren is een perfecte manier om uw pand of woning er mooi en goed onderhouden uit te laten zien. Kalei is een materiaal op basis van kalk. Het is geschikt voor onder andere bakstenen en betonnen buitenmuren. Nadat wij de kalei op de gevels hebben aangebracht heeft u een weerbestendige kalei-laag die jarenlang meegaat. Kalei is leverbaar in diverse kleuren.

Voordelen van kaleien

Dampdoorlatend waardoor de ondergrond gezond blijft

Gaat 10 tot 15
jaar mee

Hoog renoverend en decoratief karakter

Geschikt voor binnen- en buiten gebruik

Specialisten met kaleien

De Specialisten Met Keim hebben zich gespecialiseerd in het aanbrengen van kalei. Daardoor weten wij precies wat we doen en kunnen we u perfect adviseren als u uw pand of woning wilt gaan renoveren. Wij zijn dé specialist in Nederland op het gebied van kaleien voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Vraag offerte aan

Keimen

Keim is een kwalitatief hoogstaande muurverf die gebruikt wordt voor het beschilderen van buitenmuren. Als u een buitenmuur wilt laten schilderen dan is keimen een uitstekende keuze. Keim kan worden aangebracht op alle bakstenen en betonnen muren. De verflaag hecht zeer goed en is weerbestendig. U krijgt niet voor niets 20 jaar kleurgarantie op het schilderwerk. Keim is mat en kleurvast. Organische vervuiling wordt met deze uitstekende kwaliteit verf tegengegaan.

Voordelen van keim

Dampdoorlatend waardoor de ondergrond gezond blijft

Bescherming van
uw pand

Nette en verzorgde uitstraling

Bestand tegen
luchtvervuiling

Profiteer van collectieve korting

Wij bieden u korting op Keim-werk vanaf minimaal 3 woningen. Samen met uw buurtbewoners is het mogelijk om met extra voordeel uw gevels te laten schilderen.

Vraag offerte aan

Toepassing van keim

U kunt gevels van baksteen en beton laten keimen. Daarnaast is dit materiaal ook toepasbaar op de volgende ondergronden:

Cement- of kalkgebonden stucwerk
Kalksteen
Muurverf op basis van acrylaat
Muurverf met oplosmiddel
Geïsoleerde gevels

Er zijn ook materialen waar Keimen niet geschikt voor is. Dit zijn onder andere hout, gasbeton, vernis- en laklagen en ondergronden die zout bevatten.

Onze recente projecten

Bekijk alle projecten

Keimen woning
  Made

Keimen woning
Herten

Kaleien buitenmuur
Boxtel

Offerte aanvragen

Bent u enthousiast geworden over het laten schilderen van uw buitenmuren met Keim? Of wilt u meer weten over het kaleien van buitenmuren? Of wilt u graag binnen weer frisse muren? Dan kunt u een offerte aanvragen of contact opnemen met Specialisten Met Keim voor meer informatie. Wij berekenen graag voor u wat het kost om uw muur te laten keimen, kaleien of uw binnenmuren te laten verven.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.