De mensen achter Specialisten met Keim

Door onze jarenlange ervaring ( 25 jaar + ) in de schilders-branche zijn wij vol enthousiasme gestart met Specialisten met Keim. We hebben deze stap gezet omdat de vraag naar kaleien en keimen steeds groter wordt. Door ons hierin te specialiseren kunnen we onze klanten optimaal adviseren en perfect werk afleveren. We werken met 2 adviseurs en een aantal ervaren schilders. Samen vormen we een enthousiast team dat staat voor kwaliteit en vakwerk.

Lees meer
Specialist in keimen en kaleien
Gratis kleuradvies
Komt langs op locatie
SMK denkt met u mee

Persoonlijk advies op maat

Als u kiest voor kaleien of keimen dan is het logisch dat u op zoek gaat naar een bedrijf waar het personeel precies weet wat u als klant wilt. Onze adviseurs komen bij u langs om uw plannen voor het schilderen of kaleien van uw pand of woning met u door te nemen. Wij adviseren als u wilt over de te kiezen kleur en het materiaal als u daar nog niet uit bent. Wordt het keimen of kaleien? Samen komen we er zeker uit.

Onze recente projecten

Bekijk alle projecten

Keimen
Herten

Keimen
België

Keimen
‘s-Hertogenbosch

De voordelen van
keimen en kaleien

Als u ervoor kiest om de muren van uw pand te laten Keimen of kaleien, laat dit dan doen door een specialist. De Specialisten met Keim weten als geen ander hoe wij dit speciale materiaal op uw gevels moeten aanbrengen voor het beste resultaat. De voordelen van keimen of kaleien zijn groot.

Hecht zeer goed

Het materiaal hecht zeer goed op de gevel, geen schilfers en bladders

Minder snel vervuiling

Foto katalytische werking tegen schadelijke gassen en andere vervuiling

Bescherming

Keim en kalei beschermen uw muren tegen algen en schimmels

Reiniging

Eenvoudig te reinigen met water

Weersomstandigheden

Het materiaal is uitstekend bestand tegen weersomstandigheden

Makkelijke renovatie

Gemakkelijk over te schilderen bij renovatie

Geen schade

De dampopenheid van gevels wordt niet aangetast

Garantie

U krijgt 20 jaar garantie op kleurvastheid

Offerte aanvragen

Bent u enthousiast geworden over het laten schilderen van uw buitenmuren met Keim? Of wilt u meer weten over het kaleien van buitenmuren? Of wilt u graag binnen weer frisse muren? Dan kunt u een offerte aanvragen of contact opnemen met Specialisten Met Keim voor meer informatie. Wij berekenen graag voor u wat het kost om uw muur te laten keimen, kaleien of uw binnenmuren te laten verven.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 50 MB.