KEIM Binnenverven

Lees meer
Specialist in keimen en kaleien
Gratis kleuradvies
Komt langs op locatie
Collectieve korting

Biologische binnenverf voor natuurlijk woongenot

KEIM-silicaatverven voor binnen hebben eersteklas bouw biologische eigenschappen en kunnen voor verschillende uitdagingen in de ruimtes worden gebruikt.

KEIM Innostar beschikt over een zeer hoge dekkracht in combinatie met een zeer hoge witgraad. KEIM lnnostar is geschikt voor alle gebruikelijke binnenwanden en plafonds, zowel voor nieuwe ondergronden als bestaande ondergronden in woning- en utiliteitsbouw (ook goed vastzittende organische verflagen).

KEIM Innostar is uitermate efficiënt in gebruik en kosten. Het innovatieve materiaal dekt uitstekend; in de meeste gevallen is één keer aanbrengen al voldoende. KEIM Innostar spat niet of nauwelijks bij het verwerken en maakt een snelle, veilige en productieve werkwijze mogelijk. De prachtige witgraad van het materiaal laat iedere ruimte optimaal tot zijn recht komen.

Vraag offerte aan

Voordelen van Keim binnenverven

Zeer diffusie-open
Zonder toevoeging van oplosmiddelen en weekmakers
Zonder toevoeging van conserveringsmiddelen en vrij van biociden
Schimmelwerend vanwege alkaliteit van mineraal 
Hypo allergeen
Onafhankelijke goedkeuringen
Onbrandbaar
Zeer dekkend
Vraag offerte aan

Uitmuntend wit voor gezonde leefomgevingen

KEIM Innostar is vrij van weekmakers en oplosmiddelen en zonder toevoeging van conserveringsmiddelen. Omdat de verf nagenoeg geurneutraal is, kan de ruimte na verven snel weer in gebruik worden genomen.

KEIM Innostar is tevens geschikt voor ruimten waaraan extra eisen worden gesteld zoals bijvoorbeeld: in warenhuizen, kantoren, scholen of gemeentehuizen. Projecten die snel gerenoveerd en in gebruik moeten worden genomen zijn in het bijzonder zeer geschikt. KEIM Innostar is niet schadelijk voor de gebruiker en is omdat gebruikers van KEIM Innostar geen schadelijk geur ondervinden. KEIM Innostar is ultradekkend, zodat minstens één verflaag voldoende is.

KEIM Innostar heeft schrobklasse 1 (volgens DIN EN 13300) en is hierdoor goed reinigbaar.

Vraag offerte aan

Beter Mineraal. Met Keim

Duurzaam

Kleurvast

Kleurvast

Ecologisch

Volledig op mineraalbasis

Keim is volledig op mineraalbasis, hierdoor is het Bijzonder geschikt voor o.a.

Scholen
Ziekenhuizen
Verzorgingstehuizen
Instellingen
Vraag offerte aan

Onze recente projecten

Bekijk alle projecten

Keimen woning
  Made

Keimen woning
Herten

Kaleien buitenmuur
Boxtel

Offerte aanvragen

Bent u enthousiast geworden over het laten schilderen van uw buitenmuren met Keim? Of wilt u meer weten over het kaleien van buitenmuren? Of wilt u graag binnen weer frisse muren? Dan kunt u een offerte aanvragen of contact opnemen met Specialisten Met Keim voor meer informatie. Wij berekenen graag voor u wat het kost om uw muur te laten keimen, kaleien of uw binnenmuren te laten verven.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 50 MB.