Skip to main content

Een mooi interieur met Keim binnenmuur verf

Kunnen de binnenmuren van je huis wel een opknapbeurt gebruiken? Dan is Keim binnenmuur verf een prima keuze. Hiermee kun je de muur in één keer mooi afwerken. Het maakt daarbij niet uit of je over een bestaande verflaag heen werkt of dat het om een kale betonnen muur gaat. Ook over stucwerk kun je Keim uitstekend gebruiken. keimen geeft een mooie strakke afwerking en is bovendien zeer duurzaam. Dat komt door de uitstekende eigenschappen van Keim.

Waarom Keim gebruiken voor de binnenmuren?

Misschien ken je keimen alleen voor buitenmuren, maar het is ook uitstekend toe te passen als binnenmuur verf. Keim heeft hypoallergene eigenschappen. Daardoor is het bij uitstek geschikt voor mensen die kampen met allergieën. Ook voor de kinderkamer is het ideaal, omdat juist kleine kinderen soms extra gevoelig zijn voor bepaalde stoffen in de lucht. Daarnaast is Keim ideaal om schimmelvorming tegen te gaan en bevat het geen oplosmiddelen, conserveringsmiddelen en weekmakers. Keim binnenmuurverf wordt vaak toegepast in o.a. scholen, overheidsgebouwen, verzorgingstehuizen en ziekenhuizen.

Werken met Keim

Ook onervaren schilders kunnen aan de slag met Keim. De verf bladdert en schilfert niet en er ontstaan geen barstjes in de verflaag. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het keimen van je binnenmuren aan een professional over te laten. Maar als je al een beetje ervaring hebt met de kwast en de verfroller dan moet het op zich prima lukken om een muur in je woonkamer of slaapkamer te keimen. Werken met Keim is, vanwege de natuurlijke samenstelling zonder kwalijke stoffen, ook niet gevaarlijk voor de gezondheid. Je brengt een duurzame laag op de muur aan die jaren meegaat. Keim is lichtecht en verkleurt dus niet in de zon. Bovendien is het zeer gemakkelijk en prettig te verwerken.

Kies de kleur voor je binnenmuren

Als je je binnenmuren gaat of laat keimen dan kun je kiezen uit alle mogelijke kleuren. Het is dus zeker niet zo dat wit de enige optie is. Vrijwel elke kleur is mogelijk. Of je nu gaat voor offwhite of een sprekende kleur voor de keuken of de kinderkamer. Dankzij de kleurechtheid van Keim heb je de komende jaren geen omkijken naar de muren. Gebeurt er eens een ongelukje dan kun je dat zonder problemen weg schrobben. De kwaliteit van Innostar, de meest gebruikte Keim binnen verf, is zodanig dat die niet meteen van de muur komt als je de muur nat moet afnemen. Je kunt bij het bestellen van Keim of het maken van een afspraak voor een schilderbeurt aangeven in welke ruimte de werkzaamheden plaats moeten gaan vinden en aan welke voorwaarden de Keim moet voldoen.